Norway Outdoor AS
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Fri frakt over 1500.- (inntil 35kg)

TILBUD

.

 

Muck Boot

De siste to tiårene har The Original Muck Boot Company spesialisert seg på å lage komfortable og værbestandige støvler av høy kvalitet. Med tiden har også selskapet utviklet en rekke modeller som er tilpasset forskjellige anledninger, inkludert utendørsarbeid, friluftsliv og vinteraktiviteter. Alle sko og støvler er 100% vanntette, kuldeisolerte og har en robust såle som sørger for maksimal beskyttelse og stabilitet.

 

Komfortable støvler for enhver anledning

Muck Boots er utviklet for tøffe miljøer i vann, søle og slaps og for forskjellige temperaturer. Samtidig er de svært komfortable, 100% vanntette, pustende og holder godt på varmen. Dette betyr at støvlene er praktiske for en rekke ulike formål, enten det er å luke ugress i hagen eller måke snø fra innkjørselen. Widforss tilbyr både støvler og sko fra Muck Boot for herre, dame og barn.

 

Støvler for norske forhold

Enten man trasker gjennom snø og bitende kulde eller en regntung høststorm, så kan du være trygg på at støvlene fra Muck Boots holder deg tørr og varm på beina. Dette er støvler av høy kvalitet som er laget for å vare lenge under tøffe forhold, uten at det går på bekostning av komforten din. Vi har en rekke ulike støvler for både herre, dame og barn.

 

Perfekt til jakt

Muck Boot Arctic Sport er en av de absolutt fremste publikumsfavorittene blant nordmenn. Støvlene har en komforttemperatur på +15 til -40 ° C, som betyr at de egner seg godt for turer og jakt i vintermånedene. De er imidlertid svært allsidige og kan passe like godt til småarbeid i hagen utpå sensommeren. Det finnes er stort utvalg Muck Boots som er tilpasset ulike behov.

 

Arbeidsstøvler som varer

Muck Boots er perfekt for deg som arbeider mye utendørs. Et robust lag av gummi og neopren sørger for at støvlene beskytter deg mot slag og støt mot tærne, samtidig som de holder deg både tørr og varm på beina i all slags ruskevær. Et stødig og pålitelig arbeidsutstyr med modeller tilgjengelig for både herre og dame.

1
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke