Norway Outdoor AS
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Fri frakt over 1500.- (inntil 35kg)

TILBUD

.

 

Tracker

Tracker Oy er et finsk, ledende selskap i Skandinavia for utvikling, produksjon og markedsføring av GPS hundesporingsenheter med en applikasjon. Tracker-produkter ble grunnlagt i 1977 med hovedkontor i Kempele, Finland, og selges av et stort nettverk av partnere og distributører, hovedsakelig i Europa. Tracker er et kommunikasjonssystem for jegere og friluftsentusiaster, bestående av et hundesporingshalsbånd, en sporingsapp som gir pålitelig sanntidsposisjonering av hundene og jaktgruppemedlemmene som vises på topografiske kart av høy kvalitet. Ånden av innovasjon og produktutvikling har gjort Tracker til en av pionerene i bransjen, noe som er bevist av flere patenter og varemerker.

Ultracom Oy, en annen finsk pioner innen GPS-hundesporing, ble med i Tracker i 2020 og styrket kunnskapen ytterligere med de nyeste innovasjonene og sporingsløsningene innen mobilnett og VHF-baserte sporingsenheter med en avansert applikasjon.

Selskapet sysselsetter rundt 40 personer i Finland og Sverige, og omsetningen i 2022 vil være om lag 14 millioner euro. Tracker Oy er en del av en svensk Open Air Group.

Vårt firma er forpliktet til å utvikle, produsere og levere bærekraftige produkter til våre kunder. Les vår siste bærekraftrapport herfra: Rapport

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke