Norway Outdoor AS
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Fri frakt over 1500.- (inntil 35kg)

TILBUD

.

Forsendelse og retur

Forsendelse og retur

 

Du skal få ditt produkt raskt! Vi gjør derfor vårt beste for å sende pakkene fra norwayoutdoor.no ut så fort som mulig, normalt dagen etter at ordren er godkjent. Vi sender med Posten Norge AS og med PostNord. Du velger selv hvem som skal levere pakken. 

Frakt og omkostninger

Du kan velge mellom flere forskjellige forsendelsesmetoder, hvor du selv bestemmer hvor raskt du vil ha produktet og om du vil ha muligheten til å spore det eller ikke.

 

Angrefrist/Returrett

Som kunde av vår nettbutikk har du alminnelig rettigheter ved kjøp og retur av varer. Du har 14 dagers angrefrist jf. Angrefristloven vedrørende netthandel og postordre. Retur av varer skal foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt eller ødelagt. Gi oss en kort beskrivelse hvorfor du angrer på kjøpet.

Returporto betales av kunden. Her har du altså mulighet til å bestille , få varen hjem på døren, kjenne, se - og evt returnere varene dersom du ikke liker dem av en eller annen grunn. Kostnaden er kanskje ikke høyere enn det du ville brukt på å reise til en butikk heller ?

Hvis returen skyldes feilleveranse eller produktfeil, refunderer vi returportoen. NB! Returer må IKKE sendes i postoppkrav. Varen erstattes med et nytt produkt.

 

Trykk ENTER for å søke