Norway Outdoor AS
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Fri frakt over 1500.- (inntil 35kg)

TILBUD

.

 

Helsport

Helsport – reisen fra «glamping» til ekspedisjons- telt

Ja, det har definitivt vært en reise. Og vi hadde aldri klart det alene! Vår historie er et resultat av utallige øyeblikk; møter med folk, tøffe ekspedisjoner og litt gærne ideer. Alle disse enkelthendelsene som isolert sett kan oppleves lite betydningsfulle, men som til slutt har skapt det Helsport vi kjenner i dag.

Vår reise har tatt oss fra å produsere hustelt med flere rom og (svært god) takhøyde – der grilling, badeshorts og hawaii-skjorte var viktige elementer – til å produsere verdens første tunneltelt, soveposer til arktiske ekspedisjoner og utstyr som tåler noe av klodens tøffeste værforhold.

Siden 1951 har vi produsert utstyr for de gode utendørsopplevelsene. Mye har skjedd siden den gang – men selv om Helsport har endret retning, har vi med oss visjonen videre. Vi jobber fortsatt for at du skal få de store naturopplevelsene, at du skal tørre å stole nok på utstyret til å utfordre deg selv og at du skal få de beste opplevelsene i det fri. Uansett om det betyr din første natt i telt eller å bruke en måned på å krysse Grønland.

1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk ENTER for å søke