Norway Outdoor AS
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Fri frakt over 1500.- (inntil 35kg)

TILBUD

.

Weckman

Norway Outdoor tilbyr gjennom vår leverandør SISU Produkter, Weckman tilhengere i Norge. Dette er velkjente hengere i det norske markedet som gir god effektivitet i produksjon og transport blant annet i landbruket

Gjennom stor oppmerksomhet på detaljer, er Weckman holdbare, trygge og komfortable å bruke. Et solid chassis med høy bakkeklaring gjør at hengerne er enkle å kjøre selv i utfordrende terreng. Rammen har høy vridningsstyrke og tåler tung belastning. Den lange trekkstangen sikrer at tilhengeren er enkel å manøvrere også med tvillingmontasje på traktorhjulene.

Weckmans produktutvalg spenner fra 1,5 til 18 tonn fordelt på flere hengerklasser. Vi vil i første rekke konsentrere oss om de tradisjonelle landbrukshengerne med én og to aksler. Disse kjennetegnes av en solid ramme i firkantrør som sammen med selve hengerplanet er dyppmalt slik at maling har kunnet trenge inn i alle hulrom. Karmene er profilerte i 2 mm Docol 420 stål og pulverlakkert. Høykarmene er sidehengslet for enkel betjening.

Alle modeller har høykvalitets hjulnav produsert av FAD. De toakslede hengerne har symmetrisk boggi med nedre svingpunkt lavere enn hjulnavets aksler, slik at traileren kan klatre lett over hindringer enten det går fremover eller bakover.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke